admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

instalăm si producem camere frigorifice

Adaugă la Favorite
Preț: 1800 EUR 1800 EUR Prețul este negociabil
Date Contact SIVRIU VALENTIN
0786805793

Anunt

Proiectăm, producem și instalăm camere frigorifice profesionale și de uz gospodaresc destinate refrigerării sau congelării alimentelor..
Denumirea de "cameră frigorifică domestică" vine de la faptul că este gândită pentru fi utilizată într-o gospodarie acolo unde proprietarul achiziționează sau produce cantități mai mari din diverse alimente: vinuri, carne, animale după sacrificare, brânzeturi, fructe, legume, etc...
Regimul termic și puterea frigorifică a instalației se stabilesc în urma unei proiectări făcute specific pentru fiecare caz în parte. La fel și dimensiunile camerei, pot varia de la caz la caz, adaptându-ne la fiecare situație.
Pentru a vă putea da o ofertă de preț, este necesar să ne sunați la numărul de telefon 0765 174 170 și să purtăm o discuție din care să aflăm tipul și cantitatea de alimente ce vor fi păstrate în cameră, spațiul disponibil, amplasarea ei, elemente care sunt luate în calcul la proiectare. Prețul camerei nu este unul standard, se calculează pentru fiecare situație specifică

Locație

Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 38943
Afișări: 343
Expiră: 02-05-23 12:31:00
Anunt in categoria: Afaceri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici