admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Ulei de in pentru animale

Adaugă la Favorite
Preț: 55 RON 55 RON
Date Contact Sara Dog TEL. 0736890483

Anunt

Nenumarate studii stiintifice au demonstrat ca uleiul de in are nu numai functie preventiva dar are si functie de refacere a metabolismului influentat de stres si alte influente negative din mediul inconjurator . Din ce in ce mai multi profesionisti din domeniul medical promoveaza uleiul de in pentru calitatile sale vindecatoare . Castigator al premiului Nobel , Otto Warburg , a descoperit ca acizii grasi esentiali continuti de uleiurile biologice nu sant doar sanatoase ci ajuta chiar si la prevenirea cancerului . Uleiul extras din seminte oleaginoase atenueaza efectele alergiilor , impiedica calcifierea arterelor , regleaza tensiunea arteriala , au efect impotriva depresiei .
Mai mult , uleiul de in imbunatateste starea inimii si a vaselor sanguine . Uleiul de in este cunoscut ca are efecte pozitive asupra persoanelor care sufera de diabet . Nivelul de zahar din sange va creste rapid prin adaugarea uleiului de in in alimentatie , ceea ce inseamna ca necesarul de injectare a insulinei scade . Detalii suplimentare : sara-dog

Locație

Sector 2, Bucuresti
București, România

Detalii anunț

ID Anunț: 30039
Afișări: 690
Expiră: 18-03-24 10:26:57
Anunt in categoria: Hrana pentru caini

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici