admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Depozit piese de schimb JCB, cutii de viteze etc

Adaugă la Favorite
Date Contact 0364 407990
Adăugat de
Vizitator

Anunt

La Nuevo Construct vei gasii toata gama de piese de schimb pt. toate generatiile de cutie de viteza, aflate in dotarea utilajului tau JCB, la cele mai competitive preturi, fiind unic distribuitor in Romania al firmei Interpart din Marea Britanie.

Pompe de transmisie, convertizoare, elemente de etansare, discuri de frictiune, contradiscuri, bobine / selenoizi, cuple de putere, roti dintate, rulmenti, simeringuri, uleiuri de cutie / transmisie, filtre cutie, etc aflate pe utilaje JCB.

Nuevo Construct este cel mai mare depozit de piese pentu utilajele JCB, originale, OEM si aftermarket, cu puncte de desfacere la Turda, Otopeni si in curand la Iasi.

Iti ofertam in 10 secunde orice piesa JCB daca ne oferi codul de producator. Daca nu aveti acest cod, oferta va fi comunicata in cel mai scurt timp, dupa ce este identificata de unul din colegii de la departamentul de vanzari.

Ai o oferta de la alta firma pt. piese JCB? 
Arata-ne despre ce e vorba si noi iti vom face o contraoferta. 
In 90% din cazuri iti putem oferii un discount considerabil fata de competitia nostra din Romania. Daca ai o firma inregistrata in Romania si esti beneficiarul produselor de pe oferta competitiei noastre, solicita o contraoferta de la Nuevo Construct. Testeaza-ne!

Daca utilajul dumneavoastra are diverse anomalii de functionare si nu ati identificat cauza sau piesele defecte, va oferim cu placere consultanta pt. identificarea pieslor defecte sau pt. montarea acestor piese. Personalul Nuevo Construct va poate asista atat cat este posibil prin telefon. Daca aveti nevoie de o echipa service profesionista pt. lucrari mai complexe nu ezitati sa ne contactati pt. mai multe detalii.
Contactati-ne cu incredere!...pt. orice piese de motoare Perkins, Isuzu, Dieselmax aflate in dotarea JCB-ului Tau.

Info! Nuevo Construct este o companie independenta, nu este reprezentant oficial al marcilor JCB, Perkins, Isuzu folosite in continutul acestui anunt. Aceste marci sunt proprietatea detinatorilor legali, iar acesti termeni sunt folositi in scop informativ. Acesta este si motivul pt. care Nuevo Construct va poate livra atat produse originale, cat si OEM sau Aftermarket, astfel,..dumneavaostra aveti sansa sa obtineti produse la un pret considerabil mai avantajos fara a compromite calitatea.

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Turda, Cluj

Detalii anunț

ID Anunț: 23169
Afișări: 1353
Expiră: 09-09-21 15:08:00
Anunt in categoria: Piese si utilaje agricole

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

DISC agricol 3 metri JeaN de Bru DISC agricol 3 metri JeaN de Bru
Piese si utilaje agricoleCluj4900 EUR
DISC COSITOARE FELLA DISC COSITOARE FELLA
Piese si utilaje agricoleTurda
Disc agricol greu 4 metriDisc agricol greu 4 metri
Piese si utilaje agricoleTurda4800 EUR
DISC DE SEMANATDISC DE SEMANAT
Piese si utilaje agricoleTurda
remorca 8 toneremorca 8 tone
Piese si utilaje agricoleBacau8900 EUR

Reclama ta aici