admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

cumperi o masina

Alege masina potrivita pentru tine si familia ta
  • Cumpara cu capul si nu cu inima.
  • Ia in considerare toate costurile ( atat taxele cat si asigurarea, consumabilele si eventualele piese de schimb).
  • Fii flexibil dar incadreaza-te in bugetul alocat pentru achizitionarea unei masini.
Cumpararea unei masini este entuziasmanta dar si costisitoare asa ca tine cont de posibilitatile tale economice si nu te abate de la buget.
Cum stabilesc un buget pentru cumpararea unui automobil?
Nu pierde timpul cu un anumit model de masina care iti place dar pe care nu-ti permiti sa-l achizitionezi. Este esential sa-ti faci o idee clara despre ce anume vrei si de cat iti permiti sa cheltuiesti pentru achizitionarea unei masini. 
Nu te gandi doar la pretul de achizitie
Ideal ar fi ca inainte de a-ti cumpara automobilul sa te informezi despre costurile unei polite de asigurare RCA si, eventual, CASCO. De asemenea ar fi bine sa te informezi si de costul taxei de mediu.
Tine cont si de costurile de functionare si de intretinere
Nu subestima costurile de functionare si de intretinere ale automobilului si aici amintim de la combustibil, intretinere generala ( schimbarea cosumabilelor - filtre, discuri si placute de frana, ulei, apa parbriz, anvelope, etc.- ) si spalatorie auto pana la locul de parcare si orice alta factura aferenta eventualelor reparatii. Cum costurile reparatiilor ocazionale este mai greu de planificat ideal ar fi sa ai un mic fond de urgenta pe care sa te poti baza la nevoie.
Isi va mentine masina mea valoarea?
Raspunsul scurt este nu. Sunt mai multi factori pentru care masinile se depreciaza in timp excludem, desigur, masinile de epoca. Dintre acestia amintim chilometrajul care, cu trecerea timpului si a uzurii automobilului, creste; eventualele zgarieturi, indoituri sau alte reparatii ce duc la devalorizarea masinii. Desigur poti visa la achizitionarea alteia insa e bine pentru tine ca in momentul tranzactionarii unei masini sa tii cont si de deprecierea acesteia astfel nu te vei arunca sa cumperi una scumpa ci una practica pentru nevoile tale. Pe de alta parte o masina second hand poate costa mai mult in ceea ce priveste costurile de functionare si de intretinere decat una noua dar, dupa cum arata statisticile internationale, masinile noi se devalorizeaza cam cu 20% pe an asa ca achizitionarea unui automobil la mana a doua poate fi o optiune mai rentabila.
Cum cumpar masina potrivita pentru mine?
Cel mai bine este sa-ti faci o idee de ceea ce vrei de la masina ta. Un motor puternic intr-o masina mica nu poate fi o alegere inspirata daca planuiesti sa folosesti masina doar pentru a merge la cumparaturi ori la scoala. O masina puternica aduce cu ea costuri ridicate si este mai putin potrivita pentru calatoriile scurte iar daca mai ai si copii sau animale de companie de transportat vei avea nevoie de spatiu mai mare. Cu alte cuvinte, asigura-te ca te focalizezi pe masina potrivita nevoilor tale atat din punct de vedere practic cat si economic.
Esti pregatit sa-ti cauti masina potrivita?

Reclama ta aici

 cumperi usor
Vinzi si cumperi usor pe AdMart.ro
 cumpara in siguranta
Fii in siguranta pe AdMart.ro
cumperi o masina 
Vrei sa cumperi o masina?